Meillä oli Herne-Eemelin kanssa tänä viikonloppuna agilityn tehokoulutusviikonloppu, kouluttajina Jari Tienhaara ja Mika Moilanen. Koulutus pidettiin OKK:n hallilla.

Vekku pisti tietysti eilen ranttaliksi samantien päästyään halliin. Heti, kun päästi pannasta irti painui hän koikkelehtimaan esteitä eikä vahingossakaan antanut kiinni, ettei sitä viedä pois radalta. Käytiin ulkona jäähyilemässä ja tehtiin sitten siivenkierto-harjoitusta niin, että Vekun ei tarvinut jäädä missään vaiheessa istumaan. Tosi hyödyllistä! Meillähän on ollut juuri ongelmana tuo, ettei Mettu tottele yhtään mitään, jos on muita hallissa, mutta nyt oli tosi huippu, kun vauhtiin päästiin. Neuvoiksi sain itse rauhallisena pysyttelemisen koiran riekkumisesta huolimatta, jatkuvan palkkaamisen ja aktiviteettien järjestämisen jokaiselle ajanhetkelle, ettei V. pura energiaansa riekkumiseen.

Molemmilla kouluttajilla oltiin puoli tuntia ja toisella puoliskolla Herne pääsi tekemään rataa, jonka se vaikeudesta huolimatta suoritti heti ensimmäisellä yrittämällä puhtaasti, kun paikallaanoloa oli hieman harjoiteltu. Tyylipisteitä ei kuulemma onneksi jaeta :D Harkattiin vielä muutamat vaikeat kohdat uusiksi. Tai siis minä harjoittelin ohjaamaan Vekun niistä oikein. Tyytyväisiä oltiin ja innolla odotettiin tämän päivän treenejä.

Kävi kuitenkin niin epäoptimaalisesti, että aloin yhden aikaan yöllä oksentaa. Oksentelin sitten aamuun asti puolen tunnin välein tarkoituksena osallistua treeneihin. Hinauduin aamulla jopa paikalle (oksennettuani tietysti ennen lähtöä), mutta tuli aika äkkiä selväksi, etten pysty jäämään sinne, koska aloin taas hallin pihassa oksentaa. Toivottavasti kukaan ei kuvitellut, että kärsin kankkusesta o.O

Kotona oksentelu jatkui ja nousipa vielä kuumekin kaupan päälle eli ihan loistavaa. Tympii vaan aivan eksponentiaalisesti, koska olin odotellut koulutusviikonloppua niin paljon -.-