Helvetin hieno homma! Keväällä ajokortin saanut pikkuveljeni Juho lähtee meijän yhteisellä Volvolla Helsinkiin ja palaa ilmeisesti perjantaina. Ei siinä muuten mitään, mutta a) en pääse treenaamaan koirien kanssa agilitya (enkä käytännössä myöskään tokoa, koska Vekulla keskittyminen onnistuu vain tokokentällä) ja b) Juho on tosiaan ajanut kahdesti tuolla kyseisellä kulkupelillä ja muutenkin aika vähän, joten hitusen hirvittää tuleeko kumpikaan (auto tai Juho kavereineen) ehjänä takaisin. Vaan minkäs mahtaa, pitäähän senkin päästä ajelemaan pikkuVolvolla.

Vähäjärkiset kääpiöakarat tekivät taas harvinaisen fiksun tempun ja pyöräyttivät poikasleegion akvaarioon, jossa ei ole hiljattaisen leväkatastrofin vuoksi ole juuri lainkaan kasveja. Pitänee hakea kotopuolesta about 10 litraa vetävä poikastankki ja majoittaa Adolfiina pesueineen sinne, ettei käy taas niin kuin viime kerralla, kun safiiritetrat käyttivät ne kaikki +30 poikasta ravinnokseen.

Oltiin viikonloppu mökkeilemässä. Vekku riekkui vaihteeksi kuin viimeistä päivää ja yritti purra nuoremmalta pikkuveljeltäni Jannelta palan paidasta. Janne pelasi serkkuni kanssa jotain mailoilla hutkittavaa pallopeliä ja Vekku luuli, että kyse on jostain leikistä, johon sekin on tervetullut. Fido sai kerrankin nukkua rauhassa.