Vekku-Metukainen ei varsinaisesti loistanut maanantain tokotreenissä. Tokosta oli ollut taukoa ~kuukausi ja Herra Herneaivo oli pikku himppasen verran innoissaan päästessään kentälle. Jo automobiilin takakontissa alkoi ujellus, joka valitettavasti jatkui siihen asti, että päästiin aloittamaan. Että valtaisa anteeksipyyntö kaikille paikallaolleille onnettomille melusaasteen johdosta!
Vekku kävi täysin ylikierroksilla, kun olisi pitänyt harjoitella luoksepäästävyyttä, joka on meillä sujunut aina äärimmäisen hyvin. Tällä kertaa Mettu päätti yrittää singota itsensä maatakiertävälle radalle aina ohjaajien lähestyessä. Meinasi mammalla palaa käämi.
Myös "sosiaalistamisringissä" mamman aivoverisuonet olivat vaarassa. Vekkuli kyllä kulki löysällä hihnalla ikään kuin seuraten, mutta tuppasi välillä katselemaan maisemia mamman sijaan. Onneksi kuitenkin palasi kontaktiin äänimerkistä.
Harjoiteltiin lopuksi seuraamista, joka sitten onneksi sujuikin hyvin. Herne-Eemelillä on ollut tapana kiertää eteen, mutta nyt itse ymmärrettyäni pylkyttää hieman nopeammin se pysyi oikeassa paikassa. Jee!

Eilen kävin molempien haisunäätien kanssa agilitykentällä. Oli sen verran lämmin, etten voinut pitää toista koiraa autossa sillä aikaa, kun toinen koikkelehtii kentällä. Koirien piti siis viettää aikaa lipputankoon sidottuna, joten en viitsinyt rakennella mitään ratoja.
Fiun kanssa käytiin oikeastaan vain pujottelu ja keinu läpi. En viitsi väsyttää Pupsia ennen kisoja.
Vekkuli kävi kaikki kontaktiesteet läpi. Se imee jostain syystä niille aivan käsittämättömästi eikä keinukaan enää pelota. Opetin myös pussin Kekulle. Ihme, ettei se saanut mitään traumoja jäätyään pari kertaa sinne jumiin... Pussin kangas oli märkä ja raskas.
Mettu pujotteli eilen ihan oikeat kepit ja ilman hihnaa ja vielä hirrrmuista vauhtia. Tosin vain vasemmalla puolella. Jostain syystä X se ei sen jälkeen tuntunut osaavan mennä edes vinokeppejä hihnan kanssa o.O

Akvaarioon muutti pari päivää sitten partamonnipoika (?), joka sai nimekseen Viiksi. Sain myös uusia kasveja. Tein tänään kaupat uudesta 275 l tankista, jonka haen varmaan viikonloppuna, jos kisojen lomassa kerkeän.