Lauantain kisat on taas kärsitty ja tuloksia ei edelleenkään saavutettu. Vekku pisti jo kotona ranttaliksi ja autoon mentiin kauhean kiljumisen saattelemana naapureiden iloksi. Omaa vuoroaan odotellessa Vekku malttoi jopa välillä käyttäytyä, mutta etenkin ennen B-kisaa se meni aivan raiteiltaan enkä saanut siihen mitään kontaktia.

A-kisan rata oli mielestäni hyvä ykkösluokan radaksi. Tuntuu, että nykyään radat tuppaavat olemaan kauhean vaikeita ja täynnä ansoja. Oi niitä aikoja, kun Fido oli vielä nuori... Vekku oli vähän turhan virkkuna, mutta pysyi hyvin lähdössä. Alussa oli hyppy-pituus-kepit suorassa linjassa ja kuten arvata saattaa, kepeille tultiin niin hirmuista vauhtia, että Teppu viuhotti ohi. Loppurata meni muuten hyvin, mutta Vekku keilasi melkein kaikki hypyt ja tuloksena oli rennot 30 vp.

B-kisaa ennen Vekulla oli tosiaan jotku omat bileet meneillään ja piti hieman kovistella sitä lähdössä. I alla fall se oli kuitenkin radalla ENSIMMÄISTÄ KERTAA KUULOLLA ja tiputti vain yhden riman! Valitettavasti omasta hitaudesta johtuen se pääsi koikkelehtimaan puomin sijalta hypylle ja tuloksena hylky. Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen Vekun esiintymiseen jälkimmäisellä radalla. Saisi vähän useammin esittää tällaista.