Viime kesän epäonnistuneiden kisojen seurauksena olen onnistunut kehittämään itselleni kamalan kisakammon. Pääsin onneksi talveksi agilityryhmään treenaamaan ja uskaltauduin ilmoittautumaan ensi lauantaiksi OKK:n kisoihin kahdelle agilityradalle. Maanantaiset agilitytreenit ovat sujuneet ihan mukavasti, vaikka treeniaikaa on tosi vähän. En uskalla päästää Vekkua irti, jos muita koiria on suorittamassa esteitä, koska se suhtautuu vähän turhan kiihkomielisesti agilityyn. Nyt se kuitenkin jo käyttäytyy melko ihmisiksi odotellessa, jos pidän sitä tiukassa kurissa ja nuhteessa.

Kontaktit ovat sujuneet hyvin treeneissä, mutta epäilen kyllä kisoissa niiden onnistumista. Mitään yksittäisiä ongelmia ei mahdollisten kontaktidilemmojen ole, mutta suurin osa viime kesänkin hylyistä tuli väärälle esteelle - yleensä putkeen - sinkoamisesta. Kauhulla siis odotellaan lauantaita!

Fidolta poistettiin vajaa kuukausi sitten oletettu kasvannainen etujalan yläosasta, mutta pahkura osoittautuikin vain muuntuneeksi rasvakudokseksi. Onneksi! Samalla eliminoitiin hammaskiveä, jota Fiun purukalustoon ilmaantuu turhan helposti.

Vekku käy nykyään myös keskiviikkoisin pk-tottiksessa ja perjantaisin tokossa. Lampaitakin käytiin Jokisaaren Minnan luona katsastelemassa ja Metukalla ainakin vaikutti syttyvän joku lamppu. Toivottavasti päästään jatkossakin paimentamaan :)